TAPAHTUMA:

Tapahtuman järjestäjä on Westside Events Oy. Järjestyspaikkana toimii Linnanpuisto, kaupungin keskustassa, keskiaikaisen linnan vieressä.

IKÄRAJA & RANNEKKEET

Tapahtuma on ikärajaton musiikkifestivaali, jossa on erikseen rajattu anniskelualue, mistä hyvä näkyvyys lavalle. Suosittelemme alle 15-vuotiaita saapumaan vanhempien seurassa. Anniskelun ikäraja on K18. Tapahtuma on kaksipäiväinen PE 26.7. ja LA 27.7.

Ikärajattomalla tai K18 lipputyypillä ei ole käytännön eroa, K18 lipun voi käyttää alaikäinen ja päinvastoin.

Kaikki tapahtuman liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla pääset kulkemaan vapaasti sisään ja ulos tapahtuma-alueelta.

Tapahtuman viralliset jatkot pidetään molempina iltoina Cafe Bar Skogsterissa jossa ikäraja on K18. Skogsterissa alennuksia päivän rannekkeella.

Päiväkohtainen esiintyjäjako ja liput julkistetaan myöhemmin. Toistaiseksi myynnissä vain 2pv-lippuja.

SAAPUMINEN

Tapahtuma sijaitsee Linnanpuistossa. Sisäänkäynti on Kustaa 3 tien ja Niittykadun risteyksestä vain jalkaisin.

Festivaalialueella ei ole parkkipaikkaa. Suosittelemme saapumaan julkisilla liikennevälineillä, tai etsimään autolle parkkipaikan hyvissä ajoin.

Hämeenlinna itsessään sijaitsee 100km säteellä Suomen suurimmista kaupungeista, ja sinne on helppo saapua autolla, junalla, tai bussilla joka puolelta Suomea! Katso halvin kuljetusmuoto kotipaikkakunnaltasi festeille Perille-sovelluksella!

 

MAJOITUS

Tarjolla on festivaalialueen vieressä sijaitseva leirintä, hotelleja, sekä muita vaihtoehtoja!

Leirintälippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Leirintä on yksinkertainen majoitusvaihtoehto tapahtuma-alueen vieressä, jossa ei ole suurempia mukavuuksia. Leirintä on vain teltoille. Alueelle on saavuttava kävellen. Leirintään ei voi tulla autoilla eikä leirinnässä ole parkkipaikkaa. Leirintämaksu on henkilökohtainen, eikä telttakohtainen. Leirinnässä on kylmä suihkumahdollisuus. 3 kilometrin päässä sijaitsee Ahveniston maauimala, jonne leirintärannekkeella pääsee 2,5€ hintaan. Leirinnässä on puhelimen latauspaikka. Lisäksi leirinnässä on pieni kioski, josta on mahdollista ostaa limukkaa ja pientä purtavaa.

Tarkasta tarkemmat tiedot majoitustarjouksista MAJOITUS – sivulta.

RUOKA JA JUOMA

Tapahtuma-alueella on ruokakojuja mistä löytyy liha- ja kasvisvaihtoehdot ja virvoitusjuomia. Omat eväät voi jättää narikkaan ja nauttia tapahtuman ulkopuolella.

Anniskelualueella A-oikeudet.

 

TALKOOTYÖ

TALKOOPROMOOTTORIHAKU ON NYT AUKI!

Etkö häpeile luukuttaa somessa, teipata julisteita tai jakaa flyereita? Haluatko omistautua festivaalille, mutta ansaita lipun ennakkoon ja bilettää itse tapahtumassa vapaana vastuista vähintään kuin huomista ei olisi? Jos vastasit kyllä, niin hyvät hommat jaetaan nyt!

Klikkaa itsesi Mellakka Festivalin ja Seinäjoki Hiphop Festivalin talkoopromoottorihakuun osoitteessa https://forms.gle/THx9iEPrtw3nPzvTA

Muilta osin talkoohaku vuoden 2018 Mellakka Festivaleille on aukeaa pari kuukautta ennen tapahtumaa!

NARIKKA JA LÖYTÖTAVARAT:

Tapahtumassa on narikka, joka maksaa 3€ jättö ja 2€ käynti.

Löytötavaroita voi tiedustella narikasta tapahtuman aikana ja tapahtuman jälkeen Hämeenlinnan löytötavaratoimistosta.

Huom: Tapahtuma ei vastaa narikassa tai tapahtumassa kadonneista tavaroista.

TURVALLISUUSMÄÄRÄYKSET:

Älä tuo tapahtumaan huumausaineita, ampuma- tai teräaseita, muita vaaralliseksi luokiteltavia esineitä tai omia alkoholijuomia.

Varaudu asianmukaisella säävarustuksella mutta muista että sateenvarjot on jätettävä narikkaan.

Jengivaatteita kuten jengimerkittyjä liivejä ei alueella sallita.

Älä tappele tai yllytä ihmisiä väkivaltaan tapahtuma-alueella tai sen lähistöllä. Väkivaltaisuus johtaa välittömästi alueelta poistamiseen ilman mahdollisuutta takaisinpääsyyn.

Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona, eikä ole sallittua lavojen edustalla tai teltoissa.

Tapahtumaan saa tuoda tyhjän vesipullon, muut pullot ja tölkit on kiellettyjä.

Pidä huolta omaisuudestasi.

Alueen järjestyksenvalvojat ovat turvaamassa ja pitämässä yllä yleistä järjestystä, joten noudata heidän antamiaan ohjeita.

Älä tuo tapahtumaan ammattimaisia kuvausvälineitä kuten järjestelmäkameroita. Kuvata saa kännykkäkameroilla ja pokkareilla.

Anniskelualueen ikäraja on 18 vuotta. Ota mukaan henkilöllisyystodistus. Henkkarit tarkastetaan kaikilta anniskelualueelle pyrkiviltä.

ESTEETTÖMYYS:

Pyrimme huomioimaan esteettömyyden tapahtuman järjestelyissä. Tapahtumaan johtava tie on osittain mukulakivikatua, ja tapahtuma itsessään nurmikenttää. Tapahtuma-alueella on järjestetty inva-wc mahdollisuus ikärajattomalle sekä anniskelupuolelle.

AKKREDITOINTI:

Akkreditointi luovien alojen ammattilaisille aukeaa kuukautta ennen tapahtumaa.

HALUATKO YHTEISTYÖHÖN?

Ota yhteyttä: janne [at] digisem.fi