TAPAHTUMA:

Tapahtuman järjestäjä on Westside Events Oy. Järjestyspaikkana toimii Linnanpuisto, kaupungin keskustassa, keskiaikaisen linnan vieressä.

IKÄRAJA & RANNEKKEET

Tapahtuma on ikärajaton musiikkifestivaali, jossa on erikseen rajattu anniskelualue, mistä hyvä näkyvyys lavalle. Suosittelemme alle 15-vuotiaita saapumaan vanhempien seurassa. Anniskelun ikäraja on K18. Tapahtuma on kaksipäiväinen PE 20.7. ja LA 21.7.

Ikärajattomalla tai K18 lipputyypillä ei ole käytännön eroa, K18 lipun voi käyttää alaikäinen ja päinvastoin.

Kaikki tapahtuman liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla pääset kulkemaan vapaasti sisään ja ulos tapahtuma-alueelta.

Tapahtuman viralliset jatkot pidetään molempina iltoina Cafe Bar Skogsterissa jossa ikäraja on K18. Skogsterissa alennuksia päivän rannekkeella.

SAAPUMINEN

Tapahtuma sijaitsee Linnanpuistossa. Sisäänkäynti on Kustaa 3 tien ja Niittykadun risteyksestä vain jalkaisin.

Festivaalialueella ei ole parkkipaikkaa. Suosittelemme saapumaan julkisilla liikennevälineillä, tai etsimään autolle parkkipaikan hyvissä ajoin.

Hämeenlinna itsessään sijaitsee 100km säteellä Suomen suurimmista kaupungeista, ja sinne on helppo saapua autolla, junalla, tai bussilla joka puolelta Suomea! Katso halvin kuljetusmuoto kotipaikkakunnaltasi festeille Perille-sovelluksella!

RANNEKKEENVAIHTO ENNAKKOON:

Vältä ruuhkat tapahtuman aikana ja hyödynnä rannekkeen ennakkovaihtopistettä torstaina kello 14-20. Ennakkovaihto sijaitsee tapahtuma-alueella Kustaa 3 kadulla, samassa paikkaa missä lipunmyynti tapahtuman aikana.

 MAJOITUS

Tarjolla on festivaalialueen vieressä sijaitseva leirintä, hotelleja, sekä muita vaihtoehtoja!

Leirintälippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Leirintä on yksinkertainen majoitusvaihtoehto tapahtuma-alueen vieressä, jossa ei ole suurempia mukavuuksia. Leirintä on vain teltoille. Alueelle on saavuttava kävellen. Leirintään ei voi tulla autoilla eikä leirinnässä ole parkkipaikkaa. Leirintämaksu on henkilökohtainen, eikä telttakohtainen. Leirinnässä on kylmä suihkumahdollisuus. 3 kilometrin päässä sijaitsee Ahveniston maauimala, jonne leirintärannekkeella pääsee 2,5€ hintaan. Leirinnässä on puhelimen latauspaikka. Lisäksi leirinnässä on pieni kioski, josta on mahdollista ostaa limukkaa ja pientä purtavaa.

Tarkasta tarkemmat tiedot majoitustarjouksista MAJOITUS – sivulta.

RUOKA JA JUOMA

Tapahtuma-alueella on ruokakojuja mistä löytyy liha- ja kasvisvaihtoehdot ja virvoitusjuomia. Omat eväät voi jättää narikkaan ja nauttia tapahtuman ulkopuolella.

Anniskelualueella A-oikeudet.

PUHELIMEN LATAUS

Voit ladata puhelimesi Citylaturi-pisteellä, joka tarjoaa sinulle 20€ hintaan oman virtapankin, jonka voit vaihtaa tapahtuman aikana ladattuun virtapanakkiin ilmaiseksi. Jos palautat virtapankin saat hyvityksenä 5€.

Pyrimme myös järjestämään töpselipaikkoja eri puolille aluetta minne voit omavalvontaisesti kytkeä oman laturisi.

Lisäksi pyrimme järjest

TALKOOTYÖ

Talkoohaku vuoden 2018 Mellakka Festivaleille on päättynyt!

NARIKKA JA LÖYTÖTAVARAT:

Tapahtumassa on narikka, joka maksaa 3€ jättö ja 2€ käynti.

Löytötavaroita voi tiedustella narikasta tapahtuman aikana ja tapahtuman jälkeen Hämeenlinnan löytötavaratoimistosta.

Huom: Tapahtuma ei vastaa narikassa tai tapahtumassa kadonneista tavaroista.

TURVALLISUUSMÄÄRÄYKSET:

Älä tuo tapahtumaan huumausaineita, ampuma- tai teräaseita, muita vaaralliseksi luokiteltavia esineitä tai omia alkoholijuomia.

Varaudu asianmukaisella säävarustuksella mutta muista että sateenvarjot on jätettävä narikkaan.

Jengivaatteita kuten jengimerkittyjä liivejä ei alueella sallita.

Älä tappele tai yllytä ihmisiä väkivaltaan tapahtuma-alueella tai sen lähistöllä. Väkivaltaisuus johtaa välittömästi alueelta poistamiseen ilman mahdollisuutta takaisinpääsyyn.

Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona, eikä ole sallittua lavojen edustalla tai teltoissa.

Tapahtumaan saa tuoda tyhjän vesipullon, muut pullot ja tölkit on kiellettyjä.
Pidä huolta omaisuudestasi.

Alueen järjestyksenvalvojat ovat turvaamassa ja pitämässä yllä yleistä järjestystä, joten noudata heidän antamiaan ohjeita.

Älä tuo tapahtumaan ammattimaisia kuvausvälineitä kuten järjestelmäkameroita. Kuvata saa kännykkäkameroilla ja pokkareilla.
Anniskelualueen ikäraja on 18 vuotta. Ota mukaan henkilöllisyystodistus. Henkkarit tarkastetaan kaikilta anniskelualueelle pyrkiviltä.

ESTEETTÖMYYS:

Pyrimme huomioimaan esteettömyyden tapahtuman järjestelyissä. Tapahtumaan johtava tie on osittain mukulakivikatua, ja tapahtuma itsessään nurmikenttää. Tapahtuma-alueella on järjestetty inva-wc mahdollisuus ikärajattomalle sekä anniskelupuolelle.

AKKREDITOINTI:

Täytä hakemus erikseen jokaiselle akkreditoitavalle TÄSTÄ. Akkreditointi sulkeutuu TI 17.7.

HALUATKO YHTEISTYÖHÖN?
Ota yhteyttä: mellakkafestival [AT] gmail.com