Bilettäjän hotellivalinta on Emilia tai Scandic City, jotka sijaitsevat kaupungin sykkeessä alle 800 metrin päässä festivaalialueesta, ja vain muutaman sadan metrin päässä jatkopaikasta. Seikkailijoiden ehdoton valinta on tottakai festivaalin virallinen leirintäalue, joka löytyy aivan tapahtuman vierestä.

LEIRINTÄ

Majoitu aivan festivaalialueen vieressä tapahtuman virallisella leirintäalueella. Liput leirintään viikonlopuksi vain 29,90€ +vm, eli hintaa yölle tulee n. 15€. Leirintälippu voimassa pe-su, eikä erillisiä päivälippuja leirintään myydä. Leirintäalue sijaitsee Linnapuistossa festivaalialueen vieressä.

Leirintäalueella voi majoittua vain teltalla. Parkkipaikkaa ei ole. Järjestäjä suosittelee saapumaan Hämeenlinnaan julkisilla liikennevälineillä. Leirintäalueen ikäraja on K-16.

Leirintäalue aukeaa perjantaina kello 14.30 ja sulkeutuu sunnuntaina kello 12.00. Leirintäalueella on kioski, josta pystyy ostamaan pientä purtavaa ja kahvia. Kioskilla on käytettävissä myös mikro, jossa leiriytyjät voivat lämmittää ruokaa. Kioskille voi myös jättää puhelimen lataukseen.

Huom. Leirinnän läheisyydessä sijaitsee suihkukontti (ei lämmintä vettä). Halutessa uimahallin suihkut ja muut palvelut löytyvät n. 15 min kävelymatkan päästä. Leirintä on vain teltoille. Alueelle on saavuttava kävellen. Leirintään ei voi tulla autoilla eikä leirinnässä ole parkkipaikkaa. Poliisin määräyksestä alkoholijuomia ei saa nauttia leirinnässä. Leirintälippu on henkilökohtainen.

HINNAT 
viikonlopuksi vain 29,90€ +vm

OSTA LEIRINTÄLIPPU:
Leirintäliput ovat myynnissä TIKETISSÄ. Sinulla mahdollisuus ostaa myös festarilippu + leirintä samassa paketissa ja säästää hinnassa.

HOTELLI EMILIA

Hotelli Emilia on yksityinen, kodikas pieni hotelli aivan keskellä Hämeenlinnan kaupunkia kävelykadun varrella aivan festivaalialueen ja jatkobileiden läheisyydessä.

HUONETYYPIT JA HINNAT 
1HH Standard 110 €/yö,
2HH Standard 120 €/yö

Kaikki majoitushinnat sisältävät aamiaisen.

VARAA HUONE:

Huoneet varattavissa kiintiökoodilla “Mellakka” suoraan hotellista hotelliemilia@hotelliemilia.fi / p. 03 6122 106, ei esim. Booking.com kautta.

Nämä kiintiöhinnat ovat voimassa 24.6. asti. Sen jälkeen myymättömät huoneet poistuvat kiintiöstä eikä kiintiöhinta ole enää voimassa. Varauksen voi peruuttaa tulopäivänä klo 12 mennessä. Huoneita rajoitettu määrä.

SCANDIC, CITY

Scandic City tarjoaa mukavan ja kohtuuhintaisen majoituksen Hämeenlinnan keskustassa aivan festivaalialueen läheisyydessä. Hotellissa on yhteensä 100 huonetta, joista suurin osa on kahden hengen Standard-huoneita.

Varaa huone alta päivän parhaaseen hintaan! Valitse hotelliksi Scandic City Hämeenlinna ja haluamasi majoituspäivät ja tee varaus.