Bilettäjän hotellivalinta on Emilia tai Scandic City, jotka sijaitsevat kaupungin sykkeessä alle 800 metrin päässä festivaalialueesta, ja vain 300 metrin päässä jatkopaikasta. Seikkailijoiden ehdoton valinta on tottakai festivaalin virallinen leirintäalue, joka löytyy aivan tapahtuman vierestä.

Hemmottelunnälkäisille taas hyvien bussiyhteyksien varrella sijaitseva Scandic Aulanko tarjoaa laadukkaan majoittumisen yhteydessä rentouttavan kylpyläkokemuksen, jolla karistat festivaalin rasitteet harteiltasi jotta jaksat taas juhlia.

LEIRINTÄ (K16)

Majoitu aivan festivaalialueen vieressä tapahtuman virallisella leirintäalueella. Liput leirintään viikonlopuksi vain 29,90€ +vm, eli hintaa yölle tulee n. 15€. Leirintälippu voimassa pe-su, eikä erillisiä päivälippuja leirintään myydä.

Huom. Leirinnän läheisyydessä sijaitsee suihkukontti (ei lämmintä vettä). Halutessa uimahallin suihkut ja muut palvelut löytyvät n. 15 min kävelymatkan päästä. Leirintä on vain teltoille. Alueelle on saavuttava kävellen. Leirintään ei voi tulla autoilla eikä leirinnässä ole parkkipaikkaa.

HINNAT 
viikonlopuksi vain 29,90€ +vm

OSTA LEIRINTÄLIPPU:
Leirintäliput ovat myynnissä LIVETOSSA, sekä pian myös TIKETISSÄ. Sinulla mahdollisuus ostaa myös festarilippu + leirintä samassa paketissa.

LEIRINNÄN IKÄRAJA ON 16-VUOTTA!

HOTELLI EMILIA

Hotelli Emilia on yksityinen, kodikas pieni hotelli aivan keskellä Hämeenlinnan kaupunkia kävelykadun varrella aivan festivaalialueen läheisyydessä. Hotellista löytyy 41 viihtyisää huonetta.

HUONETYYPIT JA HINNAT 
1HH Standard 110 €/yö,
2HH Standard 120 €/yö
3HH Standard 145 € /yö (2hh + lisävuode)

VARAA HUONE:
Festarivieraat varaavat majoituksen suoraan hotellista koodilla: Mellakka Festarit. Huoneita festahinnalla myynnissä rajoitettu määrä. Varaa huone ottamalla yhteyttä joko sähköpostilla osoitteeseen hotelliemilia@hotelliemilia.fi tai soittamalla 03 6122 106.

SCANDIC, CITY

Scandic City tarjoaa mukavan ja kohtuuhintaisen majoituksen Hämeenlinnan keskustassa aivan festivaalialueen läheisyydessä. Hotellissa on yhteensä 100 huonetta, joista suurin osa on kahden hengen Standard-huoneita.

HUONETYYPIT JA ALKAEN HINNAT:

Tilatessa majoituksen festivaaliviikonlopulle koodilla: MELLAKKA saat 15% alennuksen päivän hinnasta. Huoneet ja hinnat löytyvät verkkokaupasta klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

KYLPYLÄHOTELLI SCANDIC RESORT AULANKO

Koe Aulangon luonnonpuiston ainutlaatuinen tunnelma aivan Hämeenlinnan lähellä hyvien kulkuyhteyksien päässä festivaalialueelta. Kulttuurihistoriallinen Kylpylähotelli Scandic Resort Aulanko tarjoaa rauhallisen ja monipuolisen hemmotteluloman Vanajaveden rannalla. Uniikki Aulanko on kylpylöineen ja golfkenttineen kylpylähotellien ehdotonta aatelia.

HUONETYYPIT JA ALKAEN HINNAT:

Tilatessa majoituksen festivaaliviikonlopulle koodilla: MELLAKKA saat 15% alennuksen päivän hinnasta. Huoneet ja hinnat löytyvät verkkokaupasta klikkaamalla alla olevaa linkkiä.