Bilettäjän hotellivalinta on Emilia tai Scandic City, jotka sijaitsevat kaupungin sykkeessä alle 800 metrin päässä festivaalialueesta, ja vain muutaman sadan metrin päässä jatkopaikasta. Seikkailijoiden ehdoton valinta on tottakai festivaalin virallinen leirintäalue, joka löytyy aivan tapahtuman vierestä.

LEIRINTÄ

Leirinnän suositusikäraja on 15 vuotta. Alle 15-vuotiaat leirintään ainoastaan huoltajan kanssa.

Majoitu aivan festivaalialueen vieressä tapahtuman virallisella leirintäalueella. Liput leirintään viikonlopuksi vain 29,90€ +vm, eli hintaa yölle tulee n. 15€. Leirintälippu voimassa pe-su, eikä erillisiä päivälippuja leirintään myydä.

Leirintäalue aukeaa perjantaina 26.7. kello 13.00 ja sulkeutuu sunnuntaina 28.7. kello 12.00. Leirintäalueella on kioski, josta pystyy ostamaan pientä purtavaa ja kahvia. Kioskilla on käytettävissä myös mikro, jossa leiriytyjät voivat lämmittää ruokaa. Kioskille voi myös jättää puhelimen lataukseen.

Kioskin aukioloajat:
PE 13.00 – 05.00
LA 09.00 – 05.00
SU 09.00 – 12.00

Huom. Leirinnän läheisyydessä sijaitsee suihkukontti (ei lämmintä vettä). Halutessa uimahallin suihkut ja muut palvelut löytyvät n. 15 min kävelymatkan päästä. Leirintä on vain teltoille. Alueelle on saavuttava kävellen. Leirintään ei voi tulla autoilla eikä leirinnässä ole parkkipaikkaa. Poliisin määräyksestä alkoholijuomia ei saa nauttia leirinnässä. Juomat ja muut tavarat voi säilyttää narikassa veloituksetta. Leirintälippu on henkilökohtainen.

HINNAT 
viikonlopuksi vain 29,90€ +vm

OSTA LEIRINTÄLIPPU:
Leirintäliput ovat myynnissä TIKETISSÄ. Sinulla mahdollisuus ostaa myös festarilippu + leirintä samassa paketissa.

HOTELLI EMILIA

Hotelli Emilia on yksityinen, kodikas pieni hotelli aivan keskellä Hämeenlinnan kaupunkia kävelykadun varrella aivan festivaalialueen läheisyydessä.

HUONETYYPIT JA HINNAT 
1HH Standard 100 €/yö,
2HH Standard 110 €/yö
2HH + lisävuode 125 € /yö

Kaikki majoitushinnat sisältävät aamiaisen ja wifin.

VARAA HUONE:
Festarivieraat varaavat majoituksen suoraan hotellista ottamalla yhteyttä joko sähköpostilla osoitteeseen hotelliemilia@hotelliemilia.fi tai soittamalla 03 6122 106.

SCANDIC, CITY

Scandic City tarjoaa mukavan ja kohtuuhintaisen majoituksen Hämeenlinnan keskustassa aivan festivaalialueen läheisyydessä. Hotellissa on yhteensä 100 huonetta, joista suurin osa on kahden hengen Standard-huoneita.

Varaa huone alta Mellakka Festivalin kampanjakoodilla! Valitse hotelliksi Scandic City Hämeenlinna ja haluamasi majoituspäivät ja tee varaus.