HAE MELLAKKA FESTIVALIN VAPAAEHTOISEKSI!

Mellakka Festival järjestetään jälleen Hämeenlinnan Linnapuistossa 22.-23.7.2022. Festivaali kokoaa viikonlopun ajaksi samalle paikkakunnalle suomiräpin kovimmat nimet, kansainvälisiä artisteja sekä tuhansittain rap-musiikin ystäviä. Luvassa on siispä taatusti kesän hauskin viikonloppu – kai oot messissä?

Mellakka Festival kaipaa riveihinsä innokkaita vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin, joista osa käynnistyy jo ennen tapahtumaa ja osa tapahtuu suoraan pääkallopaikalla – eli Linnapuistossa festareiden sykkeessä! Tsekkaa alta avoinna olevat haut ja hae mukaan Mellakkan crewiin!

MELLAKKA FESTIVALIN VAPAAEHTOISHAKU 2022

Oletko kiinnostunut työskentelemään festivaalin sykkeessä? Festivaalin aikaisia tehtäviä on mm. anniskelu, narikka, lipunmyynti, järjestyksen- ja kulunvalvonta, catering ja siivous. Lisäksi festivaaliviikolle haetaan vapaaehtoisia tapahtuma-alueen rakennukseen ja purkuun. Mukaan voi hakea myös vaikka ei olisi entuudestaan kokemusta festivaaleilla työskentelystä, sillä jokainen vapaaehtoinen koulutetaan tehtäväänsä ennen vuoron alkua.